keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mallistoni valokuvaukset

Valokuvaukset pulkassa! Studiokuvaukseen meni 4h ja editorial kuvauksiin kuorma-autopurkaamolla 9h! Näytöksen jälkeen julkaisen lopulliset kuvat. Tässä kuitenkin sneak peakina muutama making of -kuva.



Tuotekuvat

Tuotekuvat studiossa valokuvasi Vilma Tuominen. Vilma on luova ja ihailtavan itsenäinen oman tiensä kulkija. Hän opiskelee graafista suunnittelua ja siinä sivussa harrastaa valokuvausta.


Editorial-kuvat

Toisena mallina toimi niin täydellisesti Romua -malliston tyylin sopiva ja karismaattinen Sami Lehtelä. Sami sulautuu jo luonnostaan niin hyvin mallistoni teemaan ja identiteettiin, että täydellisempää mallia ei olisi tähän projektiin löytynyt.

Kuvauspaikalla assitenttina toimi Erika Kuohukivi. Kuvasimme purkamon hallissa, sekä pihamaalla. Purkaamon lääniä riitti, joten Erikan apu ja juoksentelu kuvauspaikkojen välillä oli kultaakin tärkeämpää.




Toisena mallina toimi body fitnestä harrastava Jenna Pärssinen, joka oli kameran edessä täydellisen itsevarma ja intensiivinen. Hänen vaikuttava katseensa yhdistettynä upean lihaksikkaaseen vartaloonsa täydensi mallistoni karskia ja kovapintaista teemaa.

Omassa kädessäni näkyvä rannetuki, on kiireisen ja työntäyteisen kevään aiheuttaman jännetuppitulehduksen hoitoon.



Meikkien ja kampausten takana oli ihana ja taitava Niina Miikki. Niina pääsi heti mukaan Romua -malliston tunnelmaan ja ideoi kanssani meikkejä ja kampauksia. Ammattitaitoisena hän osasi antaa mahtavia vinkkejä mallien lookien suunnittelussa.



 Valokuvaajana toimi Juuso Vallius. Juuso on ihan huippu tyyppi, ystävällinen ja innovatiivinen. 
Valokuvaajana mies sitäkin huikeampi! Valokuvaajana Juuso vaatii itseltään todella paljon, perfektionistin tavoin. Osittain siitä syystä kuvauspäivä olikin niin pitkä. Minä olin tilanteeseen tietysti supertyytyväinen, koska sehän tarkoitti minulle ainoastaan sitä, että saan ihan huippuja valokuvia, koska kuvaaja ei helpolla itseään päästänyt. Juuso oli erittäin motivoitunut kaiken inspiraarionsa vallassa, että jaksoi kärsivällisesti viimeiseen asti hioo kuvaussessioita ja tunti toisensa jälkeen ryhtyi aina innokkaasti uuden kuvauspaikan hiomiseen.
En malta odottaa, että saan Juuson kuvat käsiini!


Yhdeksän tunnin kuvauspäivän päätteeksi kuvausryhmä oli uupunutta ja purkaamon kaiken lian, pölyn, sekä öljyn peitossa. Rankasta päivästä huolimatta kaikki olivat kuitenkin vielä lähtiessään hyväntuulisia ja kukin supertyytyväisiä päivän saldoon. 

Huippupäivästä huolimatta, koteihin päästyämme kullekin teki varmasti hyvää päästä lämpimän suihkun alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti